Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Kingsbridge (1431687) - Rapid BotàniK (122377) » 139910670: T21/R3

Copa 139910670 Información oficial sobre el partido 139910670 en Hattrick

01.08.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 3

F.C. Kingsbridge Alineación oficial del equipo 'F.C. Kingsbridge' en el partido 0 - 7 Atlético de Javi FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Javi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. Kingsbridge Alineación oficial del equipo 'F.C. Kingsbridge' en el partido 0 - 6 Atlético de Javi FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Javi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Kingsbridge

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): El Bridge va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Alfredo del Rusto la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tomi Ylinampa va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 69 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Ucedo de Bridge la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 83 va fer que Itzaltzu Iparragirre de Bridge hagués d'abandonar el terreny de joc. Xacobo da Ibia va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Atlético de Javi FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Atlético Romualdo Tanauso va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 10 de partit va donar a Atlético l'avantatge per 0 - 2. Mats Andersson en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, Atlético va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Romualdo Tanauso.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Romualdo Tanauso sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Antonio Adaimi que, efectivament, va fer pujar el 0 - 4!
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Antonio Adaimi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Atlético va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hadi Umdu.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Atlético va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gerbrand de Mul.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Romualdo Tanauso, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Romualdo Tanauso va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Gerbrand de Mul quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Seyit Bozdağ, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Mats Andersson no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Antonio Adaimi.