Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerralbo FC (774165) - athletic club cartagena (309349) » 139634079: T21/R2

Copa 139634079 Información oficial sobre el partido 139634079 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

kuldelmon Alineación oficial del equipo 'kuldelmon' en el partido 1 - 2 athletic club cartagena Alineación oficial del equipo 'athletic club cartagena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kuldelmon Alineación oficial del equipo 'kuldelmon' en el partido 1 - 1 athletic club cartagena Alineación oficial del equipo 'athletic club cartagena' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuldelmon

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Després de 68 minuts de partit, Klaus Roelofs igualava per kuldelmon en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El kuldelmon va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Johnny Larsen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): kuldelmon enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): kuldelmon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Varela en un 1 contra 1 amb el porter Borja Béiztegui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Maraña de kuldelmon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Gastón Martínez Delgado de kuldelmon va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Abel Maraña va entrar en el seu lloc.

athletic club cartagena

Goles Goles

  • 135 Minuto 47 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Javier Larios Paterna va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 138 Minuto 92 (Gol evento especial extremo + rematador): Jorge Enero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Javier Larios Paterna va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 92.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): cartagena va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Rafael Maldonado va quedar-se sol davant el porter Constantin Trif, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Enero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Tobias Portijk, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. cartagena va quedar sense poder incrementar el seu marcador.