Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ldfdjhgofgh (774681) - Maccabi de Conectar (309594) » 139634063: T21/R2

Copa 139634063 Información oficial sobre el partido 139634063 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

Fanequeitor Alineación oficial del equipo 'Fanequeitor' en el partido 1 - 5 arrikitaum f.c Alineación oficial del equipo 'arrikitaum f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fanequeitor Alineación oficial del equipo 'Fanequeitor' en el partido 1 - 4 arrikitaum f.c Alineación oficial del equipo 'arrikitaum f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanequeitor

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): El Fanequeitor no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Óscar Ciurana es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fanequeitor va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bohuslav Pachota, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Luca Magrin no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, António Batalha de Fanequeitor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Rezzo Flieger de Fanequeitor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

arrikitaum f.c

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pablo Merino Heredia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Elías Jornet, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Vlãdut Matei va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a arrikitaum l'avantatge per 1 - 4. Maarten de Mul en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Elías Jornet el va rematar Frederico Lima amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Wattana Jujang quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Daniele Orrù, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 74 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.