Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madrid1997 (487632) - RENKOR C.F. (489049) » 139634043: T21/R2

Copa 139634043 Información oficial sobre el partido 139634043 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

pueblerino FC. Alineación oficial del equipo 'pueblerino FC.' en el partido 4 - 3 Pichin Balonpie Alineación oficial del equipo 'Pichin Balonpie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
pueblerino FC. Alineación oficial del equipo 'pueblerino FC.' en el partido 6 - 1 Pichin Balonpie Alineación oficial del equipo 'Pichin Balonpie' en el partido
Tiene mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pueblerino FC.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Roman Krauth va donar a pueblerino un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xico Aires de pueblerino aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de pueblerino a 3 - 1. Christian Golfarelli va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 121 Minuto 100 (Gol por el centro): pueblerino va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 100 David Mazilu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Roman Krauth del pueblerino ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Alfonso López gairebé va marcar per a pueblerino des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Antonio Cortés de pueblerino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pichin Balonpie

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 40 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Udo Judaschke.
  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Balonpie va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Philip Dick va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Balonpie van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 69, quan Per-Ivar Appel va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 29 en Per-Ivar Appel ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Philip Dick el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Juan Antonio Iriarte va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dallas Mcneill, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philip Dick de Balonpie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Antonio Iriarte de Balonpie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.