Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Posen FC (49017) - Celta de Vigoo (440414) » 139633848: T21/R2

Copa 139633848 Información oficial sobre el partido 139633848 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

Gaizko Alineación oficial del equipo 'Gaizko' en el partido 6 - 4 Los anguards Alineación oficial del equipo 'Los anguards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gaizko Alineación oficial del equipo 'Gaizko' en el partido 3 - 1 Los anguards Alineación oficial del equipo 'Los anguards' en el partido
Tiene bastante suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,7 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaizko

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, Manuel Villanueva va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Rogier Dresen va donar a Gaizko un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Villanueva va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Gaizko va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Rogier Dresen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Abelardo Gil de Gaizko va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 102 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Abelardo Gil de Gaizko per doble groga al minut 102.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Gaizko es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Walter Wartenweiler no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tristiano Afford al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Óscar Alos de Gaizko, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Radu Ceausu en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Eduardo Rovira de Gaizko, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Radu Ceausu en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Rogier Dresen de Gaizko, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Radu Ceausu en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Gaizko, Deion Swarbrick, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Eduardo Almada de Gaizko anava molt fort i col·locat però Radu Ceausu no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 3.

Los anguards

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de anguards va ser finalitzada des de l'esquerra per Miel Schoenmaker al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Fritz Güttinger va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del anguards que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Breogán Cimadevila, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 56 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lauge Bryde, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 93 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ferrán Merino es va comportar com un juvenil al minut 93 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 274 Minuto 96 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en José Merino que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Totis Pallis de anguards la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de anguards, José Merino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Breogán Cimadevila de anguards va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Lauge Bryde de anguards va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Totis Pallis va xutar fora per a anguards, el marcador es va quedar igual: 6 - 3, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Dario Bürkli va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de anguards a la tanda de penals: 6 - 4!