Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Number 360 (486313) - Frutos81 fc (47995) » 139633651: T21/R2

Copa 139633651 Información oficial sobre el partido 139633651 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

F.C. Alejo Alineación oficial del equipo 'F.C. Alejo' en el partido 6 - 1 El retorno de las Ladillas Alineación oficial del equipo 'El retorno de las Ladillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. Alejo Alineación oficial del equipo 'F.C. Alejo' en el partido 7 - 0 El retorno de las Ladillas Alineación oficial del equipo 'El retorno de las Ladillas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Alejo

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Valerio Sannazuro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Alejo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Wilderich Hinz de Alejo, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Bruno Mayer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alejo pel centre va donar un gran resultat: el gol de José María Cavallé va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 82 i semblava que Alejo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Bruno Mayer va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 5 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bruno Mayer, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Alejo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Bruno Mayer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alejo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Zeger Pieterse del Alejo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wilderich Hinz.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Bruno Mayer de Alejo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Wilderich Hinz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81 de partit, el jugador Valerio Sannazuro de Alejo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

El retorno de las Ladillas

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Johan Litweiler per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Victor Dohotaru va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Ladillas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 15 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 15 va fer que Guillem Porcel de Ladillas hagués d'abandonar el terreny de joc. Mihail Nica va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 40 (Lesión): Ladillas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mihail Nica no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Joes Michelsen al camp.