Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monreal del campo (434708) - Raluuy (439151) » 139633039: T21/R2

Copa 139633039 Información oficial sobre el partido 139633039 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

Estreya Azul Alineación oficial del equipo 'Estreya Azul' en el partido 6 - 4 Real Baratheon C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Baratheon C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estreya Azul Alineación oficial del equipo 'Estreya Azul' en el partido 2 - 1 Real Baratheon C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Baratheon C. F.' en el partido
Tiene mucha potra 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estreya Azul

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Samuel Tomasoni, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Estreya se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Alfonso Ardiz del Estreya ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Estreya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Goran Georgijević va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Giorgio Xausa.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Goran Georgijević va estar a punt d'acabar en gol al minut 99, però el porter visitant Giorgio Xausa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Evan Diefenbach de Estreya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Estreya va fer una substitució al minut 76. Valdeku Surva va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Christophe Ducourty.
  • 090 Minuto 98 (Tirita): Al minut 98, Evan Diefenbach de Estreya es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Bronisław Delimata semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Samuel Tomasoni anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Estreya.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Michel Commun de Estreya va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Udon Kraisomdech anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Estreya.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Jesús Rossinyol va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Estreya Evan Diefenbach no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giorgio Xausa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 4.

Real Baratheon C. F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Baratheon van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Emil Feldafing.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Patricio Cepeda de Baratheon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emil Feldafing que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): El Baratheon va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 79 amb un llançament de falta perillós. En Antonio Solis però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victor Bahamondes de Baratheon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Baratheon Antonio Solis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Jesús Granja es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Baratheon Giorgio Xausa va intentar enganyar Juan Jesús Granja amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Maximilian Serbu de Baratheon, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Juan Jesús Granja en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Davor Dukanović va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Kasper Vervaet de Baratheon anava molt fort i col·locat però Juan Jesús Granja no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 4.