Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Bandolero (309218) - DeadCats Utd (436024) » 139633030: T21/R2

Copa 139633030 Información oficial sobre el partido 139633030 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

moskinos Alineación oficial del equipo 'moskinos' en el partido 3 - 2 JRB-Caribe Alineación oficial del equipo 'JRB-Caribe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
moskinos Alineación oficial del equipo 'moskinos' en el partido 0 - 1 JRB-Caribe Alineación oficial del equipo 'JRB-Caribe' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moskinos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del moskinos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adrien Beaucourt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 11 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): moskinos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Reickard Toeroek va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de moskinos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Barreña va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reickard Toeroek de moskinos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Protasio Villamonte de moskinos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrien Beaucourt de moskinos es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de moskinos, en Joseba Alférez García, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de moskinos Urmas Annama va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Diego Barreña va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Thorsten Kurfis de moskinos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): Diego Barreña de moskinos va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Enrique Laborda s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 1 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de moskinos Dennis Hansson no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Enrique Laborda es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Joseba Alférez García de moskinos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de moskinos Roberto Reyes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Enrique Laborda es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.

JRB-Caribe

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Manuel Blanco Ramos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Rafael Cantarero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 66, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roberto Reyes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Manuel Blanco Ramos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Diego Astray de JRB-Caribe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Barney Riggins de JRB-Caribe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juan Carlos Oropesa va xutar fora per a JRB-Caribe, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de JRB-Caribe, Rafael Cantarero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alejandro Méndez xutant per a JRB-Caribe va fer anar la pilota just on la volia, però Roberto Reyes, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Barney Riggins va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de JRB-Caribe Tamir Shen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Roberto Reyes. El marcador continuava 3 - 2.