Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrio SD (486529) - UD Salou (801629) » 139632826: T21/R2

Copa 139632826 Información oficial sobre el partido 139632826 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

A piñon F.C. Alineación oficial del equipo 'A piñon F.C.' en el partido 1 - 2 Athletic Membranas Alineación oficial del equipo 'Athletic Membranas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A piñon F.C. Alineación oficial del equipo 'A piñon F.C.' en el partido 4 - 1 Athletic Membranas Alineación oficial del equipo 'Athletic Membranas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A piñon F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Enrique Almarza es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Ignacio Rodríguez va estar a punt de marcar al minut 79 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Björn Killquist de piñon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Athletic Membranas

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 25, en Claus Bonde la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Pablo Rul Castaños que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Claus Bonde de Membranas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 47 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Claus Bonde va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Membranas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Len Marsh de Membranas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.