Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mulas Pardas F.C. (777329) - Catetos FC (124519) » 139631890: T21/R2

Copa 139631890 Información oficial sobre el partido 139631890 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

KanCaracas Alineación oficial del equipo 'KanCaracas' en el partido 2 - 3 F. C. Alejandra Alineación oficial del equipo 'F. C. Alejandra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
KanCaracas Alineación oficial del equipo 'KanCaracas' en el partido 4 - 2 F. C. Alejandra Alineación oficial del equipo 'F. C. Alejandra' en el partido
Tiene mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,1 % 20,7 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KanCaracas

Goles Goles

  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Mick Rath-Friis va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jędrzej Batko.
  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Després de 60 minuts de partit, Kees Dorenbos igualava per KanCaracas en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Dumitru Petrisor va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Sergi Machín del KanCaracas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Mick Rath-Friis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KanCaracas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mick Rath-Friis de KanCaracas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Sergi Machín de KanCaracas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Machín va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que KanCaracas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Jeroni Pey ocupà el lloc d'en Dumitru Petrisor al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de KanCaracas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Roberto Seijas de KanCaracas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar Ortega Santiago va prendre el seu rol al minut 69.

F. C. Alejandra

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Alejandra va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Juan Domingo Iglesias va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Alejandra prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Adri Bomers.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb 81 minuts jugats, Henry Simonsen de Alejandra va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.