Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ponzoña S.A.D. (489147) - Alcobendas City (124712) » 139630265: T21/R2

Copa 139630265 Información oficial sobre el partido 139630265 en Hattrick

25.07.2007 12:00:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

Diverpool FC Alineación oficial del equipo 'Diverpool FC' en el partido 4 - 5 Alcobendas City Alineación oficial del equipo 'Alcobendas City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Diverpool FC Alineación oficial del equipo 'Diverpool FC' en el partido 1 - 1 Alcobendas City Alineación oficial del equipo 'Alcobendas City' en el partido
Tiene bastante suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diverpool FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Diverpool equilibrava la balança al minut 26. En Jorge Briñas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Diverpool eren letals, i Francisco López va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Walter Rizzello va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Jorge Briñas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Diverpool.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Diverpool, Biagio Avallone, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Walter Rizzello, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jair Monsalve va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Diverpool i 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Diverpool Daniele Raco, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jair Monsalve. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Diverpool Pavel Nica, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jair Monsalve. El marcador continuava 4 - 4.

Alcobendas City

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alyson Pacífico que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Alcobendas.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Alcobendas es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Gerwin Onstein es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Joaquín Rojas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): Alcobendas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Volker Jenne va anar a parar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alyson Pacífico que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alyson Pacífico que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maurício Correia de Alcobendas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Maurício Correia se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Alcobendas va fer una substitució al minut 82. Andoni Cebrián va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jafeth Voerman.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Volker Jenne de Alcobendas va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jair Monsalve, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pavel Nica va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Alcobendas i 4 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Vito Guglielmi de Alcobendas va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sui Chian-Chiang de Alcobendas anava molt fort i col·locat però Pavel Nica no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Alyson Pacífico de Alcobendas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pavel Nica en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.