Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Girondins (121480) - iraelos (124612) » 139629178: T21/R2

Copa 139629178 Información oficial sobre el partido 139629178 en Hattrick

25.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

Jugones sin fronteras Alineación oficial del equipo 'Jugones sin fronteras' en el partido 5 - 2 Los Albercokes Alineación oficial del equipo 'Los Albercokes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Jugones sin fronteras Alineación oficial del equipo 'Jugones sin fronteras' en el partido 1 - 7 Los Albercokes Alineación oficial del equipo 'Los Albercokes' en el partido
Tiene mucha potra 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jugones sin fronteras

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): fronteras va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Eber Kirchner va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 del partit, el jugador Eber Kirchner de fronteras va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): fronteras va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 63 Borre Kooij va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Vittorio Saita el va rematar Iulicã Cruceru amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 2.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): fronteras va aconseguir el 5 - 2 quan Eber Kirchner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Iulicã Cruceru gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Darryl Day va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Sébastien Léo. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Los Albercokes

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Albercokes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Paco Villagrá, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 173 Minuto 45 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jędrek Kiciński va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Miguel Ángel Anguiano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fabrizio Arfè va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Paco Villagrá va encarar al porter al 39, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Alberto Rueda va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Miguel Ángel Anguiano de Albercokes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sébastien Gasnier va prendre el seu rol al minut 45.