Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fair Play Soccer Team (486872) - S.D Cojos (776514) » 139628773: T21/R2

Copa 139628773 Información oficial sobre el partido 139628773 en Hattrick

25.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

tkd tiger´s Alineación oficial del equipo 'tkd tiger´s' en el partido 3 - 4 Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
tkd tiger´s Alineación oficial del equipo 'tkd tiger´s' en el partido 0 - 6 Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tkd tiger´s

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a tiger´s va ser Sven-Erik Bachmann.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Sven-Erik Bachmann va donar a tiger´s un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passats 86 minuts, Miguel Cáceres, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. tiger´s es posava per davant!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Cáceres de tiger´s la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Anders Gustavsson va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Sven-Erik Bachmann de tiger´s va abandonar el terreny de joc després de 90 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Thomas Koumentakis va entrar en el seu lloc.

Gurufis C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 23. L'anotador per Gurufis va ser Sergio Merodio, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Juan Marcos que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Als 88 minuts de partit, Mario Mancebo de Gurufis va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 90, quan Damian Michelic va posar els visitants Gurufis per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Gurufis va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mario Mancebo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 274 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Sergio Merodio que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Mancebo de Gurufis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rafael Mazas després que el jugador de Gurufis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.