Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

friskies (772922) - Los TTS (486554) » 139627968: T21/R2

Copa 139627968 Información oficial sobre el partido 139627968 en Hattrick

25.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

friskies Alineación oficial del equipo 'friskies' en el partido 3 - 2 Batatos FC Alineación oficial del equipo 'Batatos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
friskies Alineación oficial del equipo 'friskies' en el partido 1 - 6 Batatos FC Alineación oficial del equipo 'Batatos FC' en el partido
Tiene suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

friskies

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, el friskies va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Aurélien Gendry, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fernand Durez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, friskies es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Fernand Durez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Daniel Schwallbach va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Batatos FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 32 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alain Bernhardt.
  • 109 Minuto 52 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Otcan Harmancı se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Sisebuto Morientes que va anotar el 2 - 1 per a friskies sense cap impediment.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Als 64 minuts de partit, Jere Malin de Batatos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Günter Voskár va estar a punt de posar per davant a Batatos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nunzio Gandini va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): El Batatos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 38 amb un llançament de falta perillós. En Ludwik Ścisłowski però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Jüri Mets va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nunzio Gandini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albert Bedos.