Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os Fillos Do Sobrarbe (310931) - Club Champiñones (120913) » 139626801: T21/R2

Copa 139626801 Información oficial sobre el partido 139626801 en Hattrick

25.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

C.D. Logroñes Alineación oficial del equipo 'C.D. Logroñes' en el partido 0 - 3 C.F. Rovelló Alineación oficial del equipo 'C.F. Rovelló ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Logroñes Alineación oficial del equipo 'C.D. Logroñes' en el partido 1 - 2 C.F. Rovelló Alineación oficial del equipo 'C.F. Rovelló ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Logroñes

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al 35, Luis Sanz hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Tase Lungu. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Caetano Carvalho no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Juan Manuel Tassara, el jugador de Logroñes va ser expulsat al minut 29.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Robin Mirich de Logroñes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.F. Rovelló

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Rovelló Jens Olsen va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Tito Osuna va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Maricel Necula de Rovelló va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Juan Jesús Gil, que no va perdonar.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 39 minuts quan Malte Lukoschus-Schultz va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a Rovelló.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Manuel Tassara va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Maximillian Wahnbek va xutar a fora.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joel Norrstad va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Jesús Gil va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Alvarez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Joel Norrstad.