Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pilseners (1415292) - Elaios-balompie (49409) » 139626607: T21/R2

Copa 139626607 Información oficial sobre el partido 139626607 en Hattrick

25.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

El clan de los rompehuesos Alineación oficial del equipo 'El clan de los rompehuesos' en el partido 2 - 1 Elaios-balonpie Alineación oficial del equipo 'Elaios-balonpie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El clan de los rompehuesos Alineación oficial del equipo 'El clan de los rompehuesos' en el partido 1 - 0 Elaios-balonpie Alineación oficial del equipo 'Elaios-balonpie' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El clan de los rompehuesos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Peter Gerdling va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): rompehuesos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Gian Carlo Martoni va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Pedro Yarz de rompehuesos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de rompehuesos Peter Gerdling va intentar enganyar Marcos Infante amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dénes Gőz de rompehuesos anava molt fort i col·locat però Marcos Infante no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Noam Navon de rompehuesos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marcos Infante en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Álvaro De la Hoz va clavar el 2 - 1 per a rompehuesos amb una precisió mil·limètrica.

Elaios-balonpie

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Elaios-balonpie van sortir al contraatac amb encert al minut 64, però Hauge Weisbjerg no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 236 Minuto 103 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mathias Bory va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Hauge Weisbjerg que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Giorgio Ginex de Elaios-balonpie va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Hauge Weisbjerg de Elaios-balonpie va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Gustavo das Ermidas de Elaios-balonpie va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Ricardo Hormigón de Elaios-balonpie, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antonio Vázquez en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Juan Luis Pérez Gil de Elaios-balonpie va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.