Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rio manzanares (309688) - VELARDE FS (312107) » 139626085: T21/R2

Copa 139626085 Información oficial sobre el partido 139626085 en Hattrick

25.07.2007 12:15:00
Copa: Temporada 21 / Ronda 2

kankarayeu F.C. Alineación oficial del equipo 'kankarayeu F.C.' en el partido 1 - 0 VELARDE FS Alineación oficial del equipo 'VELARDE FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kankarayeu F.C. Alineación oficial del equipo 'kankarayeu F.C.' en el partido 0 - 2 VELARDE FS Alineación oficial del equipo 'VELARDE FS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kankarayeu F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rayko Smilevski la va rematar Erik Björkander amb una magnífica volea que va fer pujar per a kankarayeu el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mattia Rebsamen haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a kankarayeu al minut 18.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kankarayeu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bengt Knölander, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bengt Knölander es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

VELARDE FS

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Remi Goycolea que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jacob Gauci Borda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Remi Goycolea va fer una jugada per la banda esquerra, però Daniel Eduardo Soares Gache va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Jamal Amrouche quasi aconsegueix empatar per VELARDE al minut 86, però Daniel Eduardo Soares Gache va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Passats 78 minuts de joc, en Aleksi Nikkinen de VELARDE va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Alberto Llàcer es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Julien Elias.