Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Lobos C.F (1434048) - F.C.Juanjo (1594362) » 131404542: T21/J11/X

Liga 131404542 Información oficial sobre el partido 131404542 en Hattrick

29.09.2007 14:25:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / X.3281 (181848)

real joselito Alineación oficial del equipo 'real joselito' en el partido 1 - 0 Celta Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Celta Illes Balears' en el partido
Clemenzo Añel (83') 1 - 0
real joselito Alineación oficial del equipo 'real joselito' en el partido 1 - 0 Celta Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Celta Illes Balears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real joselito Alineación oficial del equipo 'real joselito' en el partido 1 - 0 Celta Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Celta Illes Balears' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real joselito

Goles Goles

  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 83 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Clemenzo Añel llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Ciurana va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): joselito va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Rafael Montes Fuentes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 46 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Reinares va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rafael Montes Fuentes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 73 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Clemenzo Añel va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Diego Ciurana del joselito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Argelich Ramis de joselito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Celta Illes Balears

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Misiego va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Gustavo Cosano de Balears va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Manel Cañizares no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.