Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barrio del cristo (1455616) - OutlaW Star (1435514) » 131398845: T21/J14/X

Liga 131398845 Información oficial sobre el partido 131398845 en Hattrick

20.10.2007 14:25:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / X.3164 (181731)

pica2 revenges Alineación oficial del equipo 'pica2 revenges' en el partido 0 - 5 MAYBE TEAM Alineación oficial del equipo 'MAYBE TEAM' en el partido
0 - 1 José Miguel (5')
0 - 2 Carlos Gariza (7')
0 - 3 Francisco Rincon Ramos (36')
0 - 4 Francisco Zúñiga Requesens (77')
0 - 5 Raúl Cubero Arévalo (81')
pica2 revenges Alineación oficial del equipo 'pica2 revenges' en el partido 0 - 5 MAYBE TEAM Alineación oficial del equipo 'MAYBE TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
pica2 revenges Alineación oficial del equipo 'pica2 revenges' en el partido 0 - 6 MAYBE TEAM Alineación oficial del equipo 'MAYBE TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pica2 revenges

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roger Filomeno de revenges la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roger Filomeno es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

MAYBE TEAM

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip MAYBE va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Miguel va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Gariza va augmentar l'avantatge de MAYBE a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): MAYBE va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Francisco Rincon Ramos va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Francisco Zúñiga Requesens va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a MAYBE gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): MAYBE va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alberto Entenza, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Raúl Cubero Arévalo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francisco Rincon Ramos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Héctor Pons, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MAYBE va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignacio Erauno va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 47 de joc.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Raúl Cubero Arévalo de MAYBE va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fernando Rodríguez Barba. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Sebastian Johannessen de MAYBE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Pons.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): José Miguel de MAYBE va abandonar el terreny de joc després de 15 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Martín Laviña va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Francisco Rincon Ramos, jugador de MAYBE, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 76. Fernando Rodríguez Barba, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.