Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tercios Hispanos (1338950) - Alatriste FC (1455943) » 131395802: T21/J10/X

Liga 131395802 Información oficial sobre el partido 131395802 en Hattrick

22.09.2007 14:25:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 10 / X.3205 (181772)

F.C.Leonidas Alineación oficial del equipo 'F.C.Leonidas' en el partido 1 - 1 Alatriste FC Alineación oficial del equipo 'Alatriste FC' en el partido
Petrisor Iorga (1') 1 - 0
1 - 1 Miguel Honrubia (38')
F.C.Leonidas Alineación oficial del equipo 'F.C.Leonidas' en el partido 1 - 1 Alatriste FC Alineación oficial del equipo 'Alatriste FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Leonidas Alineación oficial del equipo 'F.C.Leonidas' en el partido 0 - 2 Alatriste FC Alineación oficial del equipo 'Alatriste FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Leonidas

Goles Goles

  • 119 Minuto 1 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip F.C.Leonidas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Petrisor Iorga va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oskár Cebula va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Leonidas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 60, però Chen Wei Chyi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pol Sanandreu de F.C.Leonidas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Alatriste FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Miguel Honrubia.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Urbano Dzierson al minut 29 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pol Sanandreu es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Alatriste va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Hubert Van Oosterwyck va quedar-se sol davant el porter Carlos Solana, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Alatriste va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Remus Matei va quedar-se sol davant el porter Carlos Solana, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Alatriste va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Carlos Solana va desviar el xut final de Emmanuel Favereau després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Hubert Van Oosterwyck de Alatriste va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Antonio Castellón ocupà el lloc d'en Hubert Van Oosterwyck al 53 minuts, dos minuts després que el jugador de Alatriste quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.