Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Sabadell F.C., S.A.D (441276) - Ataque??? (1588471) » 131361054: T21/J4/X

Liga 131361054 Información oficial sobre el partido 131361054 en Hattrick

11.08.2007 14:25:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / X.2073 (170400)

Taoiti Alineación oficial del equipo 'Taoiti' en el partido 2 - 2 Timsah_BURSASPOR Alineación oficial del equipo 'Timsah_BURSASPOR' en el partido
0 - 1 Liberto Gil de Biedma (6')
Julián Blanco (12') 1 - 1
David Jimeno Caballer (21') 2 - 1
2 - 2 Diego Guiana (41')
Taoiti Alineación oficial del equipo 'Taoiti' en el partido 2 - 2 Timsah_BURSASPOR Alineación oficial del equipo 'Timsah_BURSASPOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taoiti Alineación oficial del equipo 'Taoiti' en el partido 1 - 3 Timsah_BURSASPOR Alineación oficial del equipo 'Timsah_BURSASPOR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taoiti

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Pablo Blay va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Taoiti, Julián Blanco, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 107 Minuto 21 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Taoiti David Jimeno Caballer va anotar el 2 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Taoiti van sortir al contraatac al minut 38, però Ramon Masaguer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pepe Fáix no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joan Puiggené estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Masaguer de Taoiti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaizka Sarrasqueta de Taoiti va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferran Bibiloni de Taoiti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Julián Blanco no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jordi Domingo.
  • 090 Minuto 63 (Tirita): Al minut 63, Vicente Urdapilleta de Taoiti es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Timsah_BURSASPOR

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Timsah_BURSASPOR va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Liberto Gil de Biedma va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Diego Guiana.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pepe Fáix va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Marc Francino sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Serafín Quesada de Timsah_BURSASPOR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gonzalo Santamaría va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ignacio Mellado.