Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NuLL PoiNTeR C. F. (1456892) - viyar (489038) » 131334020: T21/J8/X

Liga 131334020 Información oficial sobre el partido 131334020 en Hattrick

08.09.2007 14:20:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / X.1640 (166895)

anidinamin Alineación oficial del equipo 'anidinamin' en el partido 1 - 5 pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido
0 - 1 Ignacio Molina Moreno (25')
0 - 2 Youp van der Spiegel (45')
Paco Alpont (58') 1 - 2
1 - 3 Emanuel Sá da Bandeira (58')
1 - 4 Emanuel Sá da Bandeira (69')
1 - 5 Emanuel Sá da Bandeira (79')
anidinamin Alineación oficial del equipo 'anidinamin' en el partido 1 - 5 pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
anidinamin Alineación oficial del equipo 'anidinamin' en el partido 0 - 4 pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anidinamin

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Juli Hernández entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al anidinamin, un peu providencial d'en Paco Alpont va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Paco Alpont de anidinamin va intentar batre la porteria rival al minut 39 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): anidinamin van sortir al contraatac al minut 43, però Paco Alpont va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Rafael Arrabal de anidinamin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Alpont es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Paco Alpont es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

pulpos

Goles Goles

  • 107 Minuto 25 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): pulpos, gràcies a les conegudes canonades d'en Ignacio Molina Moreno, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 181 Minuto 45 (Gol por el centro): Youp van der Spiegel de pulpos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 45. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Emanuel Sá da Bandeira va augmentar l'avantatge de pulpos a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Emanuel Sá da Bandeira de pulpos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Emanuel Sá da Bandeira, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Emanuel Sá da Bandeira. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Grigory Maksimov de pulpos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de pulpos, en Velasco Mazo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.