Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fortis Pectus (1417176) - Camuñas F.C. 2 (777937) » 131329458: T21/J2/X

Liga 131329458 Información oficial sobre el partido 131329458 en Hattrick

28.07.2007 14:20:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / X.1991 (167246)

Banik Berga Alineación oficial del equipo 'Banik Berga' en el partido 2 - 0 TEAM BILLABONG Alineación oficial del equipo 'TEAM BILLABONG' en el partido
Edmundo Sampaio (29') 1 - 0
Zeltso Axpe (71') 2 - 0
Banik Berga Alineación oficial del equipo 'Banik Berga' en el partido 2 - 0 TEAM BILLABONG Alineación oficial del equipo 'TEAM BILLABONG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Banik Berga Alineación oficial del equipo 'Banik Berga' en el partido 0 - 1 TEAM BILLABONG Alineación oficial del equipo 'TEAM BILLABONG' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banik Berga

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Edmundo Sampaio va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Banik i marcant el 1 - 0.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Zeltso Axpe va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 71 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Trillo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Banik sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rafael Trillo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 51 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel Chacín de Banik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TEAM BILLABONG

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a BILLABONG va estar a punt d'arribar en un córner. En Alejandro Campa va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): BILLABONG va estar a punt d'empatar al 61 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Christophe Gomis que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): BILLABONG es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carlos Ybarra Medina no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Campa al camp.