Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mega City Football Club (310949) - increiblementebueno (125203) » 131324470: T21/J13/X

Liga 131324470 Información oficial sobre el partido 131324470 en Hattrick

13.10.2007 14:20:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / X.1045 (166300)

C.d lugano Alineación oficial del equipo 'C.d lugano' en el partido 4 - 1 Kentucky Fried Chicken SAD Alineación oficial del equipo 'Kentucky Fried Chicken SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.d lugano Alineación oficial del equipo 'C.d lugano' en el partido 1 - 5 Kentucky Fried Chicken SAD Alineación oficial del equipo 'Kentucky Fried Chicken SAD' en el partido
Tiene bastante suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.d lugano

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): lugano prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Doğu Savaş va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Doğu Savaş va anar directament als peus de Nello Campo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de lugano va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stefano Zocchi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): Gorri Osinalde estava destrossat a aquestes alçades de partit. Taras Sergeev se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Doğu Savaş, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Dino Mlinarek de lugano gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pietro Mastrototaro al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Fabri va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matt Mikkelsen de lugano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Doğu Savaş es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Dino Mlinarek, de lugano, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Henrique da Costa el va substituir.

Kentucky Fried Chicken SAD

Goles Goles

  • 150 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, Jordi Comallonga va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Kentucky tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Kentucky van seguir progressant per la banda dreta. Luca Ciccione va tenir la seva oportunitat al minut 34, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Ramón Moreno va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jordi Cortinas no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aniano Sarille de Kentucky va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.