Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rafiis team F.C (994142) - los chicos de dani (1585991) » 131324371: T21/J3/X

Liga 131324371 Información oficial sobre el partido 131324371 en Hattrick

04.08.2007 14:20:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / X.1556 (166811)

Real Ovetus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Ovetus C.F.' en el partido 1 - 1 Nosfe CF Alineación oficial del equipo 'Nosfe CF' en el partido
Jaime Munilla (27') 1 - 0
1 - 1 Santiago Mariñas (87')
Real Ovetus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Ovetus C.F.' en el partido 1 - 1 Nosfe CF Alineación oficial del equipo 'Nosfe CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Ovetus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Ovetus C.F.' en el partido 0 - 2 Nosfe CF Alineación oficial del equipo 'Nosfe CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ovetus C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jaime Munilla ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ovetus es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Ovetus es va veure beneficiat per la polèmica al minut 4, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Nuño Alaminos va relliscar al moment de fer el xut i el porter Adrià Homar no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Ovetus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nuño Alaminos en un 1 contra 1 amb el porter Adrià Homar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xavi Costa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raúl Ibarra estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Henrique Teixeira, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ovetus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Araujo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Ovetus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Liste, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nuño Alaminos de Ovetus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): En Sabatino Avesio ocupà el lloc d'en Vivian Chantrenne al 13 minuts, dos minuts després que el jugador de Ovetus quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Nosfe CF

Goles Goles

  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): En Manuel Figueroa havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Santiago Mariñas per endur-se la pilota i posar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Giovanni Barteselli, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Arnau Ribé no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 57, en un 1 contra 1 amb el porter, però Giovanni Barteselli va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Santiago Mariñas des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Nosfe va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pablo Ruiz Gavero es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nosfe que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arnau Ribé, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Xabier Tafalla de Nosfe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.