Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Bácor (1458279) - Atletico Roceña FC (772901) » 131317817: T21/J2/X

Liga 131317817 Información oficial sobre el partido 131317817 en Hattrick

28.07.2007 14:20:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / X.3497 (182064)

Estercuel FS Alineación oficial del equipo 'Estercuel FS' en el partido 2 - 0 los tornillos Alineación oficial del equipo 'los tornillos' en el partido
Gregorio López (28') 1 - 0
Esteban Sánchez Mejías (34') 2 - 0
Estercuel FS Alineación oficial del equipo 'Estercuel FS' en el partido 2 - 0 los tornillos Alineación oficial del equipo 'los tornillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estercuel FS Alineación oficial del equipo 'Estercuel FS' en el partido 4 - 0 los tornillos Alineación oficial del equipo 'los tornillos' en el partido
Tiene mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estercuel FS

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Estercuel contenien la respiració mentre en Gregorio López s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Esteban Sánchez Mejías va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 34 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Gregorio López va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Estercuel.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mariano Terrona haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Estercuel al minut 26.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Arnulfo Almofrei va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Joan Antoni Espias.

los tornillos

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Jorge Ramos-Argüelles no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge Ramos-Argüelles va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de tornillos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Antonio Torrealba després que el jugador de tornillos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Jorge Ramos-Argüelles de tornillos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Antonio Torrealba de tornillos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.