Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

igledanisegovia (48160) - Hard Jisi F.C. (120192) » 131306598: T21/J12/X

Liga 131306598 Información oficial sobre el partido 131306598 en Hattrick

06.10.2007 14:20:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 12 / X.1549 (166804)

UD Nectarinas Alineación oficial del equipo 'UD Nectarinas' en el partido 1 - 2 rracing Alineación oficial del equipo 'rracing' en el partido
0 - 1 Luca Menegati (44')
0 - 2 Sulo Morottaja (45')
Seran Rodríguez (45') 1 - 2
UD Nectarinas Alineación oficial del equipo 'UD Nectarinas' en el partido 1 - 2 rracing Alineación oficial del equipo 'rracing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Nectarinas Alineación oficial del equipo 'UD Nectarinas' en el partido 1 - 2 rracing Alineación oficial del equipo 'rracing' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Nectarinas

Goles Goles

  • 143 Minuto 45 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Nectarinas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Seran Rodríguez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Nectarinas van sortir al contraatac al minut 39, però Marc Matarodona va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Marc Matarodona de Nectarinas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80, Jesús Monreal de Nectarinas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Friedl Polsfuß no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

rracing

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Luca Menegati donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 45 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al rracing per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 45. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Sulo Morottaja. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a rracing al minut 26, però el xut de Sulo Morottaja va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Riccardo Previzi després de 45 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Władysław German va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45 Władysław German va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Herbert Beurle, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Tobias Assis de rracing va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Roldán Lozano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sulo Morottaja.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tobias Assis després que el jugador de rracing li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Elías Duarte va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Del Castillo.
  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Luca Menegati, de rracing, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Francisco Salinas Malagamba el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 45 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Herbert Beurle va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.