Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RM LOBITOS (48183) - TitanesFoxes F.C (1432430) » 131294265: T21/J8/X

Liga 131294265 Información oficial sobre el partido 131294265 en Hattrick

08.09.2007 14:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / X.2955 (171282)

Loedus Alineación oficial del equipo 'Loedus' en el partido 0 - 1 Los DVP's Alineación oficial del equipo 'Los DVP's' en el partido
0 - 1 Bruno Ardilla (74')
Loedus Alineación oficial del equipo 'Loedus' en el partido 0 - 1 Los DVP's Alineación oficial del equipo 'Los DVP's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Loedus Alineación oficial del equipo 'Loedus' en el partido 0 - 1 Los DVP's Alineación oficial del equipo 'Los DVP's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loedus

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Tomás Campllonch va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Fortunato Romero Romero de Loedus va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Los DVP's

Goles Goles

  • 170 Minuto 74 (Gol de falta): DVPs va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Bruno Ardilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Ignacio Echezarreta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Bruno Ardilla estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DVPs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Iván Dans, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Raúl Linera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mateu Ors, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Iván Dans de DVPs, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): DVPs va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 57, quan Joan Pere Espriu va quedar-se sol davant el porter Mateu Ors, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Raúl Linera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mateu Ors va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Rafael Benedito de DVPs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Benedito de DVPs va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".