Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kujiros f.c (441628) - los pipotos (776012) » 131274097: T21/J7/X

Liga 131274097 Información oficial sobre el partido 131274097 en Hattrick

01.09.2007 14:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / X.2737 (171064)

Encharcadores Alineación oficial del equipo 'Encharcadores' en el partido 1 - 1 Godo Alineación oficial del equipo 'Godo' en el partido
Gaetano Cusinato (44') 1 - 0
1 - 1 Wubbo Huijdts (72')
Encharcadores Alineación oficial del equipo 'Encharcadores' en el partido 1 - 1 Godo Alineación oficial del equipo 'Godo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Encharcadores Alineación oficial del equipo 'Encharcadores' en el partido 2 - 0 Godo Alineación oficial del equipo 'Godo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Encharcadores

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Markus Ervasti va anar directament als peus de Gaetano Cusinato que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Encharcadores va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Alberto Frella va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Al minut 45 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillaume Ballot de Encharcadores va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Passaven 45 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xisco Alba va rematar alt.
  • 234 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Markus Ervasti, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Encharcadores va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xisco Alba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hélder Peneda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Rosendo Alfeirán de Encharcadores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Markus Ervasti.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Gaetano Cusinato de Encharcadores es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Godo

Goles Goles

  • 160 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72 del partit, Wubbo Huijdts va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Godo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Gutiérrez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Orefice.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniele Monari de Godo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Gutiérrez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.