Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

winnerspain (988648) - Cuatroamigos United (1591846) » 131267960: T21/J14/X

Liga 131267960 Información oficial sobre el partido 131267960 en Hattrick

20.10.2007 14:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / X.3417 (181984)

Chemitas Alineación oficial del equipo 'Chemitas' en el partido 3 - 2 C.F. Luarga Alineación oficial del equipo 'C.F. Luarga' en el partido
0 - 1 Isaac Doallo (9')
0 - 2 Alfredo Amorrortu (36')
Raül Arandia (60') 1 - 2
Erasmo Orense (68') 2 - 2
David Godoy (83') 3 - 2
Chemitas Alineación oficial del equipo 'Chemitas' en el partido 3 - 2 C.F. Luarga Alineación oficial del equipo 'C.F. Luarga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chemitas Alineación oficial del equipo 'Chemitas' en el partido 1 - 2 C.F. Luarga Alineación oficial del equipo 'C.F. Luarga' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chemitas

Goles Goles

  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Raül Arandia de Chemitas va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Erasmo Orense va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 68.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en David Godoy va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Chemitas.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Sergi Carrera que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Chemitas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alfredo Ferraz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jordi Sanz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Godoy de Chemitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Pere Ungo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Chemitas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Erasmo Orense va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Godoy.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juan Julio Vidanes no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

C.F. Luarga

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Isaac Doallo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a Luarga l'avantatge per 0 - 2. Alfredo Amorrortu en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfredo Amorrortu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Luarga, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Luis Romojaro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Lucio Monje va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luis Romojaro, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Romojaro.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Asier Urra.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Ricardo Sánchez Lagos de Luarga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Amorrortu de Luarga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.