Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcazar C.F (795351) - Espinakauters (991309) » 131267485: T21/J7/X

Liga 131267485 Información oficial sobre el partido 131267485 en Hattrick

01.09.2007 14:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / X.3657 (182224)

mascachapas F.C Alineación oficial del equipo 'mascachapas F.C' en el partido 1 - 1 Club Atletico de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Catalunya' en el partido
José Salazar (8') 1 - 0
1 - 1 Antonio Martínez (34')
mascachapas F.C Alineación oficial del equipo 'mascachapas F.C' en el partido 1 - 1 Club Atletico de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mascachapas F.C Alineación oficial del equipo 'mascachapas F.C' en el partido 0 - 2 Club Atletico de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Catalunya' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mascachapas F.C

Goles Goles

  • 107 Minuto 8 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de José Salazar! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Ignasi Serra va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de mascachapas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Salazar.

Club Atletico de Catalunya

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Antonio Martínez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El Catalunya creava perill des de la dreta al minut 9, però en Antonio del Jarama, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mario Alberto Leal Caballero desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francisco Zurita Delgado quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Raúl López Castro va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Olegario Casares va estar a punt de posar per davant a Catalunya amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio del Jarama va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 68 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 68, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Zurita Delgado de Catalunya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Olegario Casares va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Catalunya es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.