Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Castilla C.F. (1436049) - Denominacion de Origen (1366600) » 131248760: T21/J1/X

Liga 131248760 Información oficial sobre el partido 131248760 en Hattrick

21.07.2007 14:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 1 / X.2277 (170604)

F. C. NewTeam Alineación oficial del equipo 'F. C. NewTeam' en el partido 2 - 0 Denominacion de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominacion de Origen' en el partido
David Zonneveld (2') 1 - 0
David Zonneveld (37') 2 - 0
F. C. NewTeam Alineación oficial del equipo 'F. C. NewTeam' en el partido 2 - 0 Denominacion de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominacion de Origen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. NewTeam Alineación oficial del equipo 'F. C. NewTeam' en el partido 1 - 1 Denominacion de Origen Alineación oficial del equipo 'Denominacion de Origen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,7 % 12,2 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. NewTeam

Goles Goles

  • 107 Minuto 2 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): David Zonneveld va aconseguir per a NewTeam el 1 - 0 al minut 2, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En David Zonneveld de NewTeam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Domenico Summa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kazek Kaczyński es va comportar com un juvenil al minut 40 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El NewTeam ho intentava per la dreta per mitjà de Thomas Hentze, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Carlos Álvarez de NewTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Álvarez va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que NewTeam va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Manolo Rebellón de NewTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Franch de NewTeam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Roberto Franch de NewTeam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Víctor Ridaura, de NewTeam, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Adalberto Cadrón el va substituir.

Denominacion de Origen

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Denominacion va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Nimrod Rozen no va poder controlar.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rieks Stibbe la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Denominacion havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nimrod Rozen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.