Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At.Dep.smoking (1601606) - Balboa Glories (1370568) » 131248332: T21/J7/X

Liga 131248332 Información oficial sobre el partido 131248332 en Hattrick

01.09.2007 14:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / X.2773 (171100)

Imperio Darth71 Alineación oficial del equipo 'Imperio Darth71' en el partido 1 - 0 Gremlins F.C. Alineación oficial del equipo 'Gremlins F.C.' en el partido
Jonathan Alemany (43') 1 - 0
Imperio Darth71 Alineación oficial del equipo 'Imperio Darth71' en el partido 1 - 0 Gremlins F.C. Alineación oficial del equipo 'Gremlins F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imperio Darth71 Alineación oficial del equipo 'Imperio Darth71' en el partido 2 - 0 Gremlins F.C. Alineación oficial del equipo 'Gremlins F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperio Darth71

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Karlheinz Panzenböck va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jonathan Alemany, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Imperio van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 28 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Karlheinz Panzenböck, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martí Esparraguera va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Imperio va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Fernández Daza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Filemón Obada.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Konstantin Blumhagen de Imperio gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Karlheinz Panzenböck va estar a punt de sentenciar el partit al minut 45, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Kauser va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rene Ferčič es va comportar com un juvenil al minut 85 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Imperio sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Martí Esparraguera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 87 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Gremlins F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Roberto Pons va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guglielmo Lanzarini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rene Ferčič, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 45 (Ocasión de contra por la derecha): Sustraitz Sarasua va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gremlins que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Doncel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melcior Bassas de Gremlins es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.