Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Macoríx FC (1337855) - Mapets (774648) » 131243507: T21/J4/X

Liga 131243507 Información oficial sobre el partido 131243507 en Hattrick

11.08.2007 14:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / X.1731 (166986)

Macoríx FC Alineación oficial del equipo 'Macoríx FC' en el partido 2 - 3 El Entrego Alineación oficial del equipo 'El Entrego' en el partido
0 - 1 Res Eich (6')
Francesco Brubacher (29') 1 - 1
Luis Vara (61') 2 - 1
2 - 2 Corvin Jonathan Beu (79')
2 - 3 Roger Vilches (89')
Macoríx FC Alineación oficial del equipo 'Macoríx FC' en el partido 2 - 3 El Entrego Alineación oficial del equipo 'El Entrego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Macoríx FC Alineación oficial del equipo 'Macoríx FC' en el partido 1 - 1 El Entrego Alineación oficial del equipo 'El Entrego' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macoríx FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Francesco Brubacher va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 29.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Macoríx va ser Luis Vara.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): Macoríx va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Erno Helin va anar a parar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Macoríx per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Francisco Ramírez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Adrián Garrido haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Macoríx al minut 63.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Bashir Al-Anwar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Macoríx se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bashir Al-Anwar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Erno Helin va sortir coix del terreny de joc, substituït per Miguel Estelrich. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

El Entrego

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Entrego va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Res Eich va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Roddy Bacheley la va rematar Corvin Jonathan Beu amb una magnífica volea que va fer pujar per a Entrego el 2 - 2.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Entrego prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Roger Vilches.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Corvin Jonathan Beu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 21 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Entrego va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, un refús desafortunat de Romain Belarbi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Łukasz Gierlach no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Entrego va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Corvin Jonathan Beu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Res Eich.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Res Eich va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Entrego va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Entrego va fer una substitució al minut 34. Sylweriusz Kusztela va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Velasco Porlier.
  • 090 Minuto 62 (Tirita): Passats 62 minuts de joc, en Mónico Abraham de Entrego va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.