Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unificación Bellvitge (487602) - SA_BADALONA (801584) » 131237738: T21/J4/X

Liga 131237738 Información oficial sobre el partido 131237738 en Hattrick

11.08.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / X.1024 (97107)

Barcelonesa Alineación oficial del equipo 'Barcelonesa' en el partido 3 - 1 Arlekos F.C Alineación oficial del equipo 'Arlekos F.C' en el partido
Pedro José Olazábal (3') 1 - 0
Tirso Pardiñas (9') 2 - 0
Mauro Peñacerrada (67') 3 - 0
3 - 1 Jannick Grübert (81')
Barcelonesa Alineación oficial del equipo 'Barcelonesa' en el partido 3 - 1 Arlekos F.C Alineación oficial del equipo 'Arlekos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelonesa Alineación oficial del equipo 'Barcelonesa' en el partido 1 - 1 Arlekos F.C Alineación oficial del equipo 'Arlekos F.C' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,0 % 27,8 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelonesa

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Pedro José Olazábal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Barcelonesa es posava per davant!
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9, Barcelonesa va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tirso Pardiñas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 105 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 67, Pedro José Olazábal va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Mauro Peñacerrada, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mauro Peñacerrada de Barcelonesa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hubert Sant de Barcelonesa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Dello de Barcelonesa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hubert Sant va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Barcelonesa va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Tirso Pardiñas de Barcelonesa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Alberto Mato Cano de Barcelonesa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alberto Mato Cano.

Arlekos F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Arlekos sabia com jugar al contraatac, i al minut 81, Jannick Grübert va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Arlekos van seguir progressant per la banda dreta. Carlos García de Barbón va tenir la seva oportunitat al minut 28, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Arlekos van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Javier Solano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Carlos García de Barbón de Arlekos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Jannick Grübert es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Matteo Boselli va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Arlekos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Valentin Clerget de Arlekos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.