Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NoHotros F.c. (802177) - Olympic de Sillón (487500) » 131234261: T21/J3/X

Liga 131234261 Información oficial sobre el partido 131234261 en Hattrick

04.08.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / X.962 (97045)

Pandemia Genital Alineación oficial del equipo 'Pandemia Genital' en el partido 5 - 1 víctimas del amor Alineación oficial del equipo 'víctimas del amor' en el partido
Mauro Gordoncillo (7') 1 - 0
Miika Salo-oja (15') 2 - 0
Mauro Gordoncillo (27') 3 - 0
Roberto Del Nuevo (72') 4 - 0
Francisco Javier Bertolín (76') 5 - 0
5 - 1 Néstor Morales Duran (83')
Pandemia Genital Alineación oficial del equipo 'Pandemia Genital' en el partido 5 - 1 víctimas del amor Alineación oficial del equipo 'víctimas del amor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pandemia Genital Alineación oficial del equipo 'Pandemia Genital' en el partido 8 - 0 víctimas del amor Alineación oficial del equipo 'víctimas del amor' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandemia Genital

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pandemia contenien la respiració mentre en Mauro Gordoncillo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Pandemia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Miika Salo-oja va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mauro Gordoncillo es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Miika Salo-oja arribés a peus de Roberto del Nuevo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pandemia el 4 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Pandemia va augmentar la diferència quan Francisco Javier Bertolín no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pandemia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto del Nuevo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Jean-Charles Coupat gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Zúñiga Mendoza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Paco Pepe Caballero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Jean-Charles Coupat una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Jesús Zúñiga Mendoza va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto del Nuevo de Pandemia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

víctimas del amor

Goles Goles

  • 136 Minuto 83 (Gol evento especial inexperiencia rival): Mauro Gordoncillo va deixar patent la seva inexperiència al minut 83, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Néstor Morales Duran va marcar sense oposició, posant el marcador a 5 - 1 per a víctimas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Sietes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Ruiz de Mesa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Suanzes de víctimas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Toni Ribera, jugador de víctimas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 28. Melchor Lizárraga, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.