Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Listowel (436325) - los aguilas rojas (1419326) » 131234134: T21/J13/X

Liga 131234134 Información oficial sobre el partido 131234134 en Hattrick

13.10.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / X.959 (97042)

FC CANTABRO Alineación oficial del equipo 'FC CANTABRO' en el partido 4 - 0 Recre de Cádiz Alineación oficial del equipo 'Recre de Cádiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC CANTABRO Alineación oficial del equipo 'FC CANTABRO' en el partido 8 - 0 Recre de Cádiz Alineación oficial del equipo 'Recre de Cádiz' en el partido
Es un cenizo 8.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC CANTABRO

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): CANTABRO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Sergio Arnedo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Cyril Frouin es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Roger Esbert va incrementar l'avantatge de CANTABRO amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Frederic Fernández, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a CANTABRO.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 46 (Ocasión de falta): Luis Sales va sorprendre Miguel Ruiz de Alda amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Luis Sales gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Ruiz de Alda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Frederic Fernández. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyril Frouin de CANTABRO es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Cyril Frouin de CANTABRO es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 58.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Era el minut 59 quan després d'una dura entrada, el jugador Fran Pardo de CANTABRO s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Recre de Cádiz

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Recre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Enrique Onrubia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adrián Yera Manzano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Prados estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacinto Uña de Recre es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anaitz Gabikagojeaskoa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40 del partit, Jacinto Uña de l'equip Recre, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90 de partit, Anaitz Gabikagojeaskoa de Recre va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Javier Enrique Onrubia, jugador de Recre, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 42. Vicenç Antoni Asensi, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Pere Pasquina ocupà el lloc d'en Julio Méndez Castro al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Recre quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.