Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galaxy Rankers (1415107) - Aegis CF (489287) » 131230046: T21/J13/X

Liga 131230046 Información oficial sobre el partido 131230046 en Hattrick

13.10.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / X.886 (96969)

FC LoMeu Alineación oficial del equipo 'FC LoMeu' en el partido 0 - 4 Aegis CF Alineación oficial del equipo 'Aegis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC LoMeu Alineación oficial del equipo 'FC LoMeu' en el partido 0 - 3 Aegis CF Alineación oficial del equipo 'Aegis CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC LoMeu

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): LoMeu es va veure beneficiat per la polèmica al minut 4, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Stefano Terrin va relliscar al moment de fer el xut i el porter Bahtiyar Zhuginisov no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Matos de LoMeu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Imanol Pastor Martínez.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Miguel Matos de LoMeu es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 14 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Stefano Terrin, jugador de LoMeu, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 14. David Vinayo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Aegis CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Aegis va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Danyal Asfer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Rune Berg de Aegis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Danyal Asfer de Aegis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 76 de partit.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rune Berg de Aegis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 78 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Aegis quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cristiano Viana va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Francisco Manuel Pedralta va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Francisco Manuel Pedralta al minut 71.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Héctor Arroyo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Aegis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): Lütfi Ergül va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gonçalo Carvalhos. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Semblava que Danyal Asfer s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.