Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Imanol (794837) - GOW FC (1366929) » 131221548: T21/J3/X

Liga 131221548 Información oficial sobre el partido 131221548 en Hattrick

04.08.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / X.735 (96818)

Real Club Mentidero Alineación oficial del equipo 'Real Club Mentidero' en el partido 1 - 2 C.E peloteros Alineación oficial del equipo 'C.E peloteros' en el partido
0 - 1 Dobrociech Mandrysz (8')
Paolo Pallino (29') 1 - 1
1 - 2 Giosue' Benigno (34')
Real Club Mentidero Alineación oficial del equipo 'Real Club Mentidero' en el partido 1 - 2 C.E peloteros Alineación oficial del equipo 'C.E peloteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Mentidero Alineación oficial del equipo 'Real Club Mentidero' en el partido 1 - 1 C.E peloteros Alineación oficial del equipo 'C.E peloteros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Mentidero

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Mentidero s'esgargamellaven dempeus per esperonar Paolo Pallino que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Paolo Pallino va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Enrique Caballé després que el jugador de Mentidero li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

C.E peloteros

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Iban Jolís la va rematar Dobrociech Mandrysz amb una magnífica volea que va fer pujar per a peloteros el 0 - 1.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Iban Jolís va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 34 de joc. Giosue' Benigno es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniel Irumberri hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Peter Fjelbratt havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael Berdor. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Al minut 62 de joc, Rafael Berdor de peloteros va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tommy Mårtensson va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 76 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Carles Navarro de peloteros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.