Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud Deportiva Tarrasenca (1578511) - FC Hardface (1369644) » 131217243: T21/J7/X

Liga 131217243 Información oficial sobre el partido 131217243 en Hattrick

01.09.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / X.658 (96741)

Juventud Deportiva Tarrasenca Alineación oficial del equipo 'Juventud Deportiva Tarrasenca' en el partido 2 - 0 Infante City -C.d.M.- Alineación oficial del equipo 'Infante City -C.d.M.-' en el partido
Filemón Fuentes (18') 1 - 0
Lionel Delville (62') 2 - 0
Juventud Deportiva Tarrasenca Alineación oficial del equipo 'Juventud Deportiva Tarrasenca' en el partido 2 - 0 Infante City -C.d.M.- Alineación oficial del equipo 'Infante City -C.d.M.-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juventud Deportiva Tarrasenca Alineación oficial del equipo 'Juventud Deportiva Tarrasenca' en el partido 1 - 1 Infante City -C.d.M.- Alineación oficial del equipo 'Infante City -C.d.M.-' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Deportiva Tarrasenca

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Filemón Fuentes va donar a Tarrasenca un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Filemón Fuentes va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lionel Delville, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Tarrasenca ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús David Castellcir, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Raúl Verastegui de Tarrasenca va abandonar el terreny de joc després de 16 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jesús David Castellcir va entrar en el seu lloc.

Infante City -C.d.M.-

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Juan Suárez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): El -C.d.M.- va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jan Queralto la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Yoni Engler sol davant la porteria al minut 19, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 47 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jan Queralto va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jesús David Castellcir no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Yoann Nauleau estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Iván Soler quasi redueix la diferència al marcador al minut 74, però una gran estirada d'en Knut Wannert va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Soler de -C.d.M.- va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.