Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

poxolo FC (772946) - C.D. NAVARRES (313681) » 131209232: T21/J5/X

Liga 131209232 Información oficial sobre el partido 131209232 en Hattrick

18.08.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / X.515 (96598)

looping F.C. Alineación oficial del equipo 'looping F.C.' en el partido 2 - 1 fonteteros club de futbol Alineación oficial del equipo 'fonteteros club de futbol' en el partido
Felipe Gallaga (8') 1 - 0
1 - 1 Carl Grävenitz (10')
Pablo Suller (21') 2 - 1
looping F.C. Alineación oficial del equipo 'looping F.C.' en el partido 2 - 1 fonteteros club de futbol Alineación oficial del equipo 'fonteteros club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
looping F.C. Alineación oficial del equipo 'looping F.C.' en el partido 1 - 1 fonteteros club de futbol Alineación oficial del equipo 'fonteteros club de futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,3 % 49,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

looping F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip looping va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Felipe Gallaga va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el looping va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pablo Suller, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Onésimo Baüer va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rafael Idigoras rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Javier Aceña López va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de looping que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Aceña López de looping es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xosé Etxeberría de looping amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

fonteteros club de futbol

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 10 minuts Carl Grävenitz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fonteteros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ari Hoffman, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Hóracio Diaz per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 23, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fonteteros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Felix Salaerts, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.