Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aspense (1462535) - beep athletic F.C. (1421705) » 131208927: T21/J10/X

Liga 131208927 Información oficial sobre el partido 131208927 en Hattrick

22.09.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 10 / X.509 (96592)

resurgire del infierno Alineación oficial del equipo 'resurgire del infierno' en el partido 4 - 4 Los Daltons F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Daltons F.C.' en el partido
Dylan Deleplace (13') 1 - 0
Artur Carmo (17') 2 - 0
Gustavo Cárdenas (26') 3 - 0
3 - 1 Altay Akç?nar (35')
3 - 2 Altay Akç?nar (60')
3 - 3 Dani Cervantes (65')
3 - 4 Dani Cervantes (75')
Pedro Pidal (77') 4 - 4
resurgire del infierno Alineación oficial del equipo 'resurgire del infierno' en el partido 4 - 4 Los Daltons F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Daltons F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
resurgire del infierno Alineación oficial del equipo 'resurgire del infierno' en el partido 3 - 5 Los Daltons F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Daltons F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,4 % 62,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

resurgire del infierno

Goles Goles

  • 107 Minuto 13 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Dylan Deleplace! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Artur Carmo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): resurgire va aconseguir el 3 - 0 quan Gustavo Cárdenas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pedro Pidal de resurgire va aconseguir igualar el partit al minut 77, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Palmiro Mariñas del resurgire ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artur Carmo de resurgire va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Gustavo Cárdenas, de resurgire, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ludovic Dumas el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Luis Gassius no li va importar gens ni mica.

Los Daltons F.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35, Altay Akçınar va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Daltons tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Un mica després, Altay Akçınar de Daltons va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Dani Cervantes que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Dani Cervantes va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Daltons va estar a punt de marcar quan Erland Morup va fer una passada impressionant a Matteo Maggi, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dani Cervantes de Daltons va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvaro Tavares de Daltons va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76, Till Orner de Daltons es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Daltons va fer una substitució al minut 78. Altay Akçınar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Óscar Iglesias.