Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Archeral c.f (1431603) - UD Livajaraño (1417850) » 131205514: T21/J13/X

Liga 131205514 Información oficial sobre el partido 131205514 en Hattrick

13.10.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / X.448 (96531)

Atletico_Malagueño Alineación oficial del equipo 'Atletico_Malagueño' en el partido 4 - 0 sunnidale Alineación oficial del equipo 'sunnidale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico_Malagueño Alineación oficial del equipo 'Atletico_Malagueño' en el partido 6 - 0 sunnidale Alineación oficial del equipo 'sunnidale' en el partido
Tiene mala suerte 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico_Malagueño

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Facundo Márcico ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atletico_Malagueño es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Atletico_Malagueño i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 39 minuts de joc. Mentre en Ricardo Jorge Martins el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Finn Rønde la va rematar Siro Ossicino amb una magnífica volea que va fer pujar per a Atletico_Malagueño el 3 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atletico_Malagueño a 4 - 0. Pedro Ignacio Cuervo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabiano Dani va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Ignacio Cuervo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Vladimir Mulev de Atletico_Malagueño va abandonar el terreny de joc després de 61 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier Montalvo va entrar en el seu lloc.

sunnidale

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Oswaldo Parreño quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aaron Mendoza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Marinho estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): sunnidale van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però José Marinho va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Sebastià Carbonell de sunnidale va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.