Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lorente team (1436651) - IHK (313755) » 131199513: T21/J11/X

Liga 131199513 Información oficial sobre el partido 131199513 en Hattrick

29.09.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / X.341 (96424)

C.F.Al Capone Alineación oficial del equipo 'C.F.Al Capone' en el partido 0 - 3 Sergio_ACF Alineación oficial del equipo 'Sergio_ACF' en el partido
0 - 1 Manuel Becerril (5')
0 - 2 Manuel Becerril (30')
0 - 3 Juan Carlos Soler (45')
C.F.Al Capone Alineación oficial del equipo 'C.F.Al Capone' en el partido 0 - 3 Sergio_ACF Alineación oficial del equipo 'Sergio_ACF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F.Al Capone Alineación oficial del equipo 'C.F.Al Capone' en el partido 0 - 5 Sergio_ACF Alineación oficial del equipo 'Sergio_ACF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Al Capone

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): C.F.Al van sortir al contraatac al minut 22, però Gorka López Martínez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de C.F.Al van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 71 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alberto Trelles, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Sergio_ACF

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Adrián Ramírez la va rematar Manuel Becerril amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sergio_ACF el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Manuel Becerril va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a Sergio_ACF.
  • 182 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 45 de partit va donar a Sergio_ACF l'avantatge per 0 - 3. Juan Carlos Soler en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Carlos Soler. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Álvarez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Carlos Soler estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felip Vázquez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Carlos Soler després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Trelles va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Antonio Benlliure quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Trelles, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Antonio Benlliure de Sergio_ACF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.