Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DAAÉ (1431606) - queifarem (1430755) » 131199243: T21/J13/X

Liga 131199243 Información oficial sobre el partido 131199243 en Hattrick

13.10.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / X.336 (96419)

Valencianistas 100% Alineación oficial del equipo 'Valencianistas 100%' en el partido 2 - 2 Plastic Sg1 Alineación oficial del equipo 'Plastic Sg1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Valencianistas 100% Alineación oficial del equipo 'Valencianistas 100%' en el partido 0 - 5 Plastic Sg1 Alineación oficial del equipo 'Plastic Sg1' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencianistas 100%

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Yoel Portabales, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Valencianistas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Carlos Fernández Cueto en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Valencianistas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Carlos Maestre Salinas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Santi Agramunt va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Antonio Alonso va ser clau en la jugada d'atac de Valencianistas al minut 82, quan ell mateix va fer una passada brutal a Agustín Tomás Balsa, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Bernabé Bouzo quasi dona a Valencianistas l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Antonio Alonso de Valencianistas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Ilumberri de Valencianistas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martí Borràs de Valencianistas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Raúl Ilumberri, jugador de Valencianistas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Pablo Jiménez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Plastic Sg1

Goles Goles

  • 107 Minuto 24 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pavlos Kavouratos va aconseguir per a Plastic el 1 - 1 al minut 24, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Jorge Antonio Frances va descol·locar totalment la defensa contrària i Aldonis Eriņš no va perdonar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Bernabé Bouzo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jorge Rocaful, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pavlos Kavouratos després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bernabé Bouzo va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En José Rubio Saenz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, José Rubio Saenz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Helmut Blattmann va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Saverio Cobaleda no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Federico Pipitone.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En José Rubio Saenz ocupà el lloc d'en Gerardo Desprat al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Plastic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.