Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grajuela FC (1598944) - Olimpiacojos_CF (488834) » 131192542: T21/J5/X

Liga 131192542 Información oficial sobre el partido 131192542 en Hattrick

18.08.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / X.217 (96300)

huesqueta Alineación oficial del equipo 'huesqueta' en el partido 2 - 0 Olímpic del Guinardó Alineación oficial del equipo 'Olímpic del Guinardó' en el partido
Roberto Sánchez Lagos (12') 1 - 0
Pau Roquer (17') 2 - 0
huesqueta Alineación oficial del equipo 'huesqueta' en el partido 2 - 0 Olímpic del Guinardó Alineación oficial del equipo 'Olímpic del Guinardó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
huesqueta Alineación oficial del equipo 'huesqueta' en el partido 1 - 0 Olímpic del Guinardó Alineación oficial del equipo 'Olímpic del Guinardó' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

huesqueta

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Roberto Sánchez Lagos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, huesqueta es posava per davant 1 a 0.
  • 107 Minuto 17 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de huesqueta Pau Roquer va anotar el 2 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dan Oxner. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): En David de la Dehesa es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Jörgen Jonsson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Sánchez Lagos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Joaquín Serrano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Martín Lapeña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto Sánchez Lagos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David de la Dehesa de huesqueta es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Ramón Piñel Ceballos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marcos Valdovinos.

Olímpic del Guinardó

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): El Guinardó va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Martín Lapeña la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Beltrán Confín, de Guinardó, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Antonio Osetia el va substituir.
  • 093 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): Quan Martín Lapeña va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 82, Guinardó sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 83 (Jugador de campo como portero): Javier Barella, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.