Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

akagami_team (121945) - CF Pontevedra (1418324) » 131184863: T21/J3/X

Liga 131184863 Información oficial sobre el partido 131184863 en Hattrick

04.08.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / X.80 (96163)

Kapi team Alineación oficial del equipo 'Kapi team' en el partido 2 - 1 seguratas del botellon Alineación oficial del equipo 'seguratas del botellon' en el partido
Raúl Bossio (8') 1 - 0
1 - 1 Alberto Bleda (71')
Ludovic Trolet (79') 2 - 1
Kapi team Alineación oficial del equipo 'Kapi team' en el partido 2 - 1 seguratas del botellon Alineación oficial del equipo 'seguratas del botellon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kapi team Alineación oficial del equipo 'Kapi team' en el partido 1 - 0 seguratas del botellon Alineación oficial del equipo 'seguratas del botellon' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kapi team

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Raúl Bossio ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Kapi es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Ludovic Trolet, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Kapi es posava per davant!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pío Caamaño de Kapi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Pérez Alonso.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Tiziano Appio no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mario Salatino.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Vittorio Benetazzo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

seguratas del botellon

Goles Goles

  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): Alejandro Brenes de seguratas va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Alberto Bleda que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Sordo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alejandro Pérez Alonso es va comportar com un juvenil al minut 6 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del seguratas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jérôme Sene, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jefta Backx va fer una jugada per la banda esquerra, però Délio Lage va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josef Clavuot de seguratas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Jesús Sordo va sortir coix del terreny de joc, substituït per Carlos Rizzi. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.