Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caudal Deportivo de Mieres (1430630) - barna erik (1421707) » 131183610: T21/J12/X

Liga 131183610 Información oficial sobre el partido 131183610 en Hattrick

06.10.2007 14:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 12 / X.57 (96140)

pitogrande F.C. Alineación oficial del equipo 'pitogrande F.C.' en el partido 1 - 1 R: Madrid Alineación oficial del equipo 'R: Madrid' en el partido
0 - 1 David Escofet (48')
Antoni Villaman (58') 1 - 1
pitogrande F.C. Alineación oficial del equipo 'pitogrande F.C.' en el partido 1 - 1 R: Madrid Alineación oficial del equipo 'R: Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pitogrande F.C. Alineación oficial del equipo 'pitogrande F.C.' en el partido 1 - 3 R: Madrid Alineación oficial del equipo 'R: Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pitogrande F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 58 (Gol de penalti): Després de 58 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al pitogrande, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Antoni Villaman de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Eduardo Cereceda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): pitogrande va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Luis Goyaz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): pitogrande per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Xilberto Vilar de Santos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

R: Madrid

Goles Goles

  • 106 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En David Escofet va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 48, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Madrid, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): David Escofet de Madrid, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Madrid van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 56, però Hipòlit Llorens va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Juan Luis Belsué va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Berenguer Capdevila de Madrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Víctor Marcó de Madrid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.