Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carolinas (991412) - Ensaimada F.C (989012) » 131179454: T21/J8/IX

Liga 131179454 Información oficial sobre el partido 131179454 en Hattrick

08.09.2007 15:45:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / IX.1245 (176740)

Alma de merry F.C. Alineación oficial del equipo 'Alma de merry F.C.' en el partido 1 - 0 Roquetas FC Alineación oficial del equipo 'Roquetas FC' en el partido
Ricardo Abellán (32') 1 - 0
Alma de merry F.C. Alineación oficial del equipo 'Alma de merry F.C.' en el partido 1 - 0 Roquetas FC Alineación oficial del equipo 'Roquetas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alma de merry F.C. Alineación oficial del equipo 'Alma de merry F.C.' en el partido 3 - 0 Roquetas FC Alineación oficial del equipo 'Roquetas FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alma de merry F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Ricardo Abellán, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. merry es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Petre Iosif va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de merry.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Marín Gil va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Gildas Parinetti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Petre Iosif. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Abad Amorós. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tom Torbjärnsson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christophe van Oirschot.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julián Vicente de merry la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Christophe van Oirschot va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan José Vilata.

Roquetas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pablo Marín Gil va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Roquetas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 36 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Evaristo Imaz, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Borxa Rueiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Luis Vilches de Roquetas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Luis Vilches de Roquetas per doble groga al minut 62.

Lesiones Lesiones