Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Churra F.C. (489597) - Bucket (49038) » 131177053: T21/J10/IX

Liga 131177053 Información oficial sobre el partido 131177053 en Hattrick

22.09.2007 15:45:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 10 / IX.1931 (177426)

Pintxo Alineación oficial del equipo 'Pintxo' en el partido 3 - 1 ADJ Ke diu lo poble Alineación oficial del equipo 'ADJ Ke diu lo poble' en el partido
Genís Pelegrí (5') 1 - 0
Albert Vilajosa (9') 2 - 0
Alfonso Ybarra Ortiz (52') 3 - 0
3 - 1 Jesús Martín Domínguez (64')
Pintxo Alineación oficial del equipo 'Pintxo' en el partido 3 - 1 ADJ Ke diu lo poble Alineación oficial del equipo 'ADJ Ke diu lo poble' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pintxo Alineación oficial del equipo 'Pintxo' en el partido 0 - 1 ADJ Ke diu lo poble Alineación oficial del equipo 'ADJ Ke diu lo poble' en el partido
Tiene bastante suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pintxo

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Genís Pelegrí, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 9 (Gol de penalti): Als 9 minuts de joc, els nois de Pintxo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Albert Vilajosa augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Alfonso Ybarra Ortiz va marcar al minut 52 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pintxo, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Pancraci Quintana va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Federico Ordoñez de Pintxo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Pancraci Quintana de Pintxo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 62 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Antonio Cortés va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sergio La Fuente.

ADJ Ke diu lo poble

Goles Goles

  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Natanael Garcés arribés a peus de Jesús Martín Domínguez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a poble el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jesús Martín Domínguez sol davant la porteria al minut 9, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pedro Pablo Fernández Bobadilla la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de poble havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Jesús Martín Domínguez va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Txipi Andikoetxea no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 81 en Luis Barrero va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Txipi Andikoetxea va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Martín Domínguez de poble va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Prieto de poble va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Natanael Garcés es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.